Onder water

Zwemvijvers & zwembaden

Zwemvijvers
 

Met een zwemvijver combineer je het plezier van zwemmen in je eigen tuin met de natuurlijke uitstraling van een vijver. Een absolute meerwaarde voor jouw droomtuin! Ze zijn er in alle vormen en maten, van grillig tot strak, van 100% natuurlijk tot een hybride zwemvijver of biopool. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat van jouw stijl en budget.

Ook voor de verwarming, meestal met warmtepomp, en geïntegreerde verlichting kan je op ons rekenen. Een strakke afwerking met boordstenen, een aanpalend terras in hout of bijpassende beplanting:

we gaan voor een totaalplaatje dat klopt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten...

 

zwemvijver.jpg

Natuurlijk genieten

Een zwemvijver in de tuin is het hele jaar door genieten. In het voorjaar en de zomermaanden staat hij garant voor verfrissing en eindeloos waterplezier, daarbuiten is het een natuurlijk element en een rustpunt in de tuin. Dankzij een aparte plantenzone voor de filtering zwem je in natuurlijk en helder water zonder chloor of andere chemicaliën. Te midden van het groen.

Een unieke ervaring. 

20181209_093957675_iOS.jpg
Zwembad in de tuin
 

Een eigen zwembad is niet langer voorbehouden voor de happy few. Voor elk budget is er een oplossing. Zo plaatst Tuinen Jona zowel monobloc zwembaden in epoxy, keramiek of polyester als bouwkundige zwembaden op maat. Met een afwerking in verschillende kleuren en materialen, met mozaïektegels, hout of staal. Alles is mogelijk.

 

Naast het ontwerp en de inplanting in je tuin kan je ook de technieken aan ons team toevertrouwen: een energie- en budgetvriendelijke verwarming via warmtepomp, bijhorende verlichting en een degelijke afdekking met rolluik of afdekzeil. Ook de afwerking met boordstenen, een zonneterras of een poolhouse nemen wij op ons.

 

shutterstock_1749903839.jpg

Totaalaanpak

Ga je met Tuinen Jona in zee, dan zijn wij jouw centrale aanspreekpunt voor het volledige project. We staan in nauw contact met je tuinarchitect of gaan indien nodig voor jou op zoek naar de juiste persoon binnen ons netwerk. We adviseren, voeren uit en volgen op. Voor een piekfijn resultaat binnen de vooropgestelde timing en budget. 

TUINAANNEMER JONA

© 2013 by Tuinen Jona. All rights reserved.

Powered by Fireflies Artstudio

  • w-facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon